Meltron omsatte 2,7 miljoner kronor - fortsätter att gå med förlust

Nyhet

{newsItem.title}

Meltron omsatte 2,7 miljoner kronor - fortsätter att gå med förlust

Teknikbolaget Meltron redovisar idag en omsättning om 2,7 miljoner kronor under andra halvåret av 2020 med ett fortsatt negativt rörelseresultat.

Intäkterna landade på 2,7 miljoner kronor.

Rörelseresultatet blev -10,7 miljoner kronor.

Resultatet före skatt var -14 miljoner kronor.

Resultatet efter skatt blev -14 miljoner kronor.

Resultat per aktie hamnade på -0,07 kronor.

Kassaflödet från löpande verksamhet uppgick till -12,3 miljoner kronor.

Likvida medel uppgick till 6,7 miljoner kronor.

"Vi har spännande nya produkter på forskningsstadiet, Iiksom förbättringar av våra befintliga produktlinjer. Covid-19-situationen gör det besvärligt att forutsäga vår tillväxttakt, eftersom vi är beroende av våra kunders benägenhet att investera. Likväl är jag säker på att den goda återkoppling vi får på våra produkter och vårt ständigt växande kundunderlag kommer att leda till långsiktig framgång", kommenterar vd:n Ville Sistonen.

Meltron, MkrHalvår juli-dec 2020
Nettoomsättning2,7
Rörelseresultat-10,7
Resultat före skatt-14
Nettoresultat-14
Resultat per aktie, kronor-0,07
Kassaflöde från löpande verksamhet-12,3
Likvida medel6,7


http://media.finwire.com/media/FWS005A64B-table-1

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Meltron

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Meltron

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev