Nyhet

Moment Group öppnar för fullt igen

Nöjesbolaget Moment Group uppger i ett pressmeddelande att man öppnar sina verksamheter för fullt igen efter att regeringen aviserat nya restriktionslättnader från och med den 29 september.

Bolaget har på grund av pandemin tvingats hålla stängt för det mesta under de senaste 1,5 åren. Nu kan allt öppnas och dessutom kan bolaget sälja varenda stol jämfört med tidigare ett begränsat antal.

Extra glädjande för Moment är att restriktionerna upphävs inför starten av perioden oktober-december som är den resultatmässigt viktigaste.

”Vi kan nu fullt ut öppna upp, successivt stärka vår organisation och fortsätta jobba framåt för att återställa lönsamheten och sätta plattformen för fortsatt tillväxt. Samtidigt är det viktigt att ha med sig att vi skjuter en stor skuld framför oss genom de anstånd med skatter och avgifter om 55 miljoner kronor som vi erhållit under pandemin. Dessa skall återbetalas och det kommer att krävas att likviditeten i bolaget stärks för att vi ska kunna lösa skulden. Vi måste också ha med i beaktande att det finns varningssignaler när det gäller virusets spridning, mutationer och liknande som gör att vi måste vara på tå och hela tiden vara beredda på ett restriktioner kan komma att införas”, säger tillförordnade vd Martin du Hane.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Moment Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Moment Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt