Moment Group öppnar för fullt igen
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Moment Group öppnar för fullt igen

Nöjesbolaget Moment Group uppger i ett pressmeddelande att man öppnar sina verksamheter för fullt igen efter att regeringen aviserat nya restriktionslättnader från och med den 29 september.

Bolaget har på grund av pandemin tvingats hålla stängt för det mesta under de senaste 1,5 åren. Nu kan allt öppnas och dessutom kan bolaget sälja varenda stol jämfört med tidigare ett begränsat antal.

Extra glädjande för Moment är att restriktionerna upphävs inför starten av perioden oktober-december som är den resultatmässigt viktigaste.

”Vi kan nu fullt ut öppna upp, successivt stärka vår organisation och fortsätta jobba framåt för att återställa lönsamheten och sätta plattformen för fortsatt tillväxt. Samtidigt är det viktigt att ha med sig att vi skjuter en stor skuld framför oss genom de anstånd med skatter och avgifter om 55 miljoner kronor som vi erhållit under pandemin. Dessa skall återbetalas och det kommer att krävas att likviditeten i bolaget stärks för att vi ska kunna lösa skulden. Vi måste också ha med i beaktande att det finns varningssignaler när det gäller virusets spridning, mutationer och liknande som gör att vi måste vara på tå och hela tiden vara beredda på ett restriktioner kan komma att införas”, säger tillförordnade vd Martin du Hane.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Moment Group

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Moment Group

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt