Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Motion Display får order värd 1,5 miljoner kronor

Displaybolaget Motion Display har fått en strategiskt viktig order värd 1,5 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ordern kommer från en ledande leverantör av alkoholhaltiga drycker och totalt omfattas nio olika varumärken inom olika dryckeskategorier i beställningen. Leverans kommer ske under första kvartalet 2022.

"Den första beställningen förra året från vår kund inkluderade tre olika varumärken. I den andra ordern växte det till sex varumärken. I år har det ökat till nio olika varumärken. Det är en stark indikator på att våra displayer hjälper våra kunder att öka försäljningen och vinna slaget om uppmärksamhet i butikerna, säger Jakob Nilsson, chef för Motion Display USA.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Motion Display

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Motion Display

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt