Munters etablerar Data Center Technologies som nytt affärsområde
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Munters etablerar Data Center Technologies som nytt affärsområde

Klimatkontrollbolaget Munters meddelar en organisatorisk förändring där Data Center Technologies blir ett nytt affärsområde från 1 juli 2022.

Datacenter är ett prioriterat och växande marknadssegment där Munters utvecklas väl genom ledande lösningar, vilket resulterat i stor uppmärksamhet på marknaden och stark tillväxt. Våra datacenterlösningar, teknologier och kundprojekt är specialiserade för segmentet och drar därför nytta av ett ökat organisatoriskt fokus. För att decentralisera affärsansvaret och förenkla vårt sätt att arbeta, kommer Data Center Technologies att bli ett nytt affärsområde från den 1 juli, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Stefan Aspman, för närvarande Group Vice President och Head of Commercial Excellence and Strategic Marketing på Munters har utsetts till President för affärsområdet Data Center Technologies. Inledningsvis kommer Stefan att kombinera denna roll med sitt nuvarande uppdrag.

"Omorganisationen kommer genom ett ökat fokus att maximera det värde affärsområdena kan tillföra våra kunder på ett effektivt sätt. Jag är mycket glad att Stefan Aspman har tackat ja till rollen som President för Data Center Technologies. Hans starka kommersiella kunnande, globala affärserfarenhet och beprövade ledarskap tillsammans med datacenterteamets ledande industriella kompetens kommer att ytterligare stärka segmentet i denna viktiga tillväxtfas", säger Klas Forsström, vd och koncernchef för Munters.

Med den organisatoriska förändringen kommer Munters att ha tre affärsområden: AirTech, FoodTech och Data Center Technologies.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Munters

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Munters

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt