Nyhet

Nanoform får ISO/IEC certifiering för sitt ledningssystem för informationssäkerhet

Medicinteknikbolaget Nanoform har fått en ISO/IEC certifiering för sitt ledningssystem för informationssäkerhet (ISMS). Det framgår av ett pressmeddelande.

ISMS gäller all information, system, processer och personer som driver, lagrar, hanterar och bearbetar Nanoforms och dess kunders betrodda data. Den täcker de IT-tjänster som tillhandahålls för att stödja både Nanoforms kundinriktade affärsfunktioner och interna funktioner, skriver bolaget.

"Som en snabbt ett växande läkemedelsmöjliggörande företag har vi valt att implementera ISMS-standarden för att dra nytta av bästa praxis i branschen. Som en egenutvecklad teknologileverantör till den globala läkemedelsindustrin behandlar vi informationssäkerhetsfrågor i nivå med kvalitetskontroll och kvalitetssäkring. Vi är mycket stolta över att lägga till denna senaste världsomspännande certifiering och bästa praxis till vårt globala kunderbjudande", kommenterar Christian Jones, kommunikationschef.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Nanoform

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Nanoform

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt