Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Neodynamics är redo att lansera det nya pulsbiopsisystemet Neonavia

Medicinteknikbolaget Neodynamics är nu är redo att lansera det nya pulsbiopsisystemet Neonavia. Biopsisystemet har nyligen fått ett mycket bra mottagande på de internationella senologikongresserna i Wien och Luzern och för första gången har läkare fått praktiska erfarenheter av den färdiga produkten. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Neodynamics har nyligen deltagit i två vetenskapliga kongresser där ledande internationella experter inom senologi har diskuterat framsteg när det gäller diagnostik och behandling av bröstcancer; The Annual Congress of the Austrian Society of Senology, i Wien, Österrike, och The Annual Congress of the Swiss Society of Senology, i Luzern, Schweiz. Kongresserna är de första senologimötena sedan pandemin inleddes, där det har varit möjligt att träffas fysiskt, vilket gav läkare förutsättningar att få praktiska erfarenheter av det nya biopsisystemet.

I samband med den schweiziska senologikongressen presenterade doktor Stefan Paepke från Klinikum rechts der Isar i München, det nya biopsisystemet. Dessutom anordnades det ett symposium inriktat på minimalt invasiv bröstbiopsi, MIBB, som bland annat innehöll nya vakuumbiopsitekniker. En särskild utbildning för certifiering av vakuumbiopsier i bröst anordnades, som omfattade en praktisk workshop där läkare fick möjlighet att för första gången testa den slutliga kommersiella versionen av Neonavia.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om NeoDynamics

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien NeoDynamics

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt