Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Neodynamics är redo att lansera det nya pulsbiopsisystemet Neonavia

Medicinteknikbolaget Neodynamics är nu är redo att lansera det nya pulsbiopsisystemet Neonavia. Biopsisystemet har nyligen fått ett mycket bra mottagande på de internationella senologikongresserna i Wien och Luzern och för första gången har läkare fått praktiska erfarenheter av den färdiga produkten. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Neodynamics har nyligen deltagit i två vetenskapliga kongresser där ledande internationella experter inom senologi har diskuterat framsteg när det gäller diagnostik och behandling av bröstcancer; The Annual Congress of the Austrian Society of Senology, i Wien, Österrike, och The Annual Congress of the Swiss Society of Senology, i Luzern, Schweiz. Kongresserna är de första senologimötena sedan pandemin inleddes, där det har varit möjligt att träffas fysiskt, vilket gav läkare förutsättningar att få praktiska erfarenheter av det nya biopsisystemet.

I samband med den schweiziska senologikongressen presenterade doktor Stefan Paepke från Klinikum rechts der Isar i München, det nya biopsisystemet. Dessutom anordnades det ett symposium inriktat på minimalt invasiv bröstbiopsi, MIBB, som bland annat innehöll nya vakuumbiopsitekniker. En särskild utbildning för certifiering av vakuumbiopsier i bröst anordnades, som omfattade en praktisk workshop där läkare fick möjlighet att för första gången testa den slutliga kommersiella versionen av Neonavia.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om NeoDynamics

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien NeoDynamics

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt