Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Netum

Netum Group avancerar 47 procent i premiärhandeln på First North i Helsingfors

Finska teknikbolaget Netum Group började i dag den 2 juni att handlas på Nasdaq First North Growth Market i Helsingfors. Aktien handlas med kortnamnet NETUM.

Bolaget genomförde inför noteringen en nyemission som övertecknades kraftigt. Det publika erbjudandet var övertecknat 11,4 gånger medan det riktat mot institutioner var övertecknat 6,7 gånger. Bolaget tillfördes 8 miljoner euro före emissionskostnader och fler än 6 000 aktieägare. Teckningskursen var 3,20 euro per aktie.

Aktien har hittills i dag handlats till 4,75 euro som högst betalt och 4,25 euro som lägst betalt. Klockan 09.40 var senast betalt 4,69 euro, vilket är uppgång på 47 procent jämfört med teckningskursen på 3,20 euro. Aktier för 0,9 miljoner euro har bytt ägare hittills i dag. Bolaget har 14,07 miljoner aktier utestående och börsvärdet är 66 miljoner euro räknat på senast betalt.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt