Nyhet

New Equity Venture kallar till extra stämma för att besluta om namnbyte och nyval till styrelsen

Aktieägarna i investeringsbolaget New Equity Venture kallas till extra bolagstämma den 11 november i Stockholm.

Styrelsen föreslår att bolaget ska byta namn och lämnar fyra förslag till nytt namn:
* Nanocap Group
* Nanocap Group & Partners
* 45 Street Capital
* 54 Street Capital

Omval föreslås av styrelseledamöterna Kristoffer Martin och Thomas Jansson samt nyval av Anders Bergström och Marcus Carling som styrelseledamöter. Samtidigt lämnar Christian Kronegård och John Ekeberg styrelsen för att fullt ut fokusera på sina vd-jobb i Gogo Lead Tech respektive Sjöstrand Coffee. Kristoffer Martin föreslås väljas till ny styrelseordförande efter John Ekeberg.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om NanoCap

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien NanoCap

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt