Nyhet

Nexar får ny order i Spanien värd 3,0 miljoner kronor

Talangtävlingsbolaget Nexars spanska dotterbolag Nexar Productions SL har fått en förlängning på det egenutvecklade radioformatet "Podriem fer-ho Millor". Ordervärdet är 3,0 miljoner kronor och avtalet gäller för det första halvåret 2021. Kunden är mediehuset Á punt i Valencia. Det framgår av ett pressmeddelande.

Radioformatet sänds nu under september till december varje helg under åtta timmar. Mediehuset Á punt är mycket nöjda med formatet och har därför redan nu tagit beslutet att förlänga avtalet till juni 2021, skriver bolaget.

- Mycket glädjande att vi har fått en förlängning av vårt lyckosamma radioformat. Den nya ordern ger dotterbolaget en stabilitet och möjliggör en fokuserad satsning på att utveckla nya medieformat som vi hoppas ska leda till nya affärer inom kort., säger Mats Johansson, vd i Nexar Group.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Nexar Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Nexar Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt