Nyhet

Nexar Football har genomfört första uttaging för Football Dreamz

Nexar Groups dotterbolag Nexar Football har genomfört en första uttagning i Benin för nya talanger till finalen av Football Dreamz. Bolaget uppges även ha fått bra marknadsföring under uttagningarna genom ett samarbete med statliga tv-bolaget ORTB. Det framgår av ett pressmeddelande.

860 ungdomar mellan 15-19 deltog varav sex spelare kontrakterades. Benins landslagsmålvakt Saturnin Allagbe medverkade även delvis.

- Vi är mycket nöjda med uttagningarna då vi har hittat riktigt talangfulla spelare till finalen av Football Dreamz 2021. Vi har också lyckats marknadsföra Football Dreamz på ett bra sätt vilket stärkt vårt varumärke och resulterat i en hög marknadskännedom, säger operativa chefen Joachim Kamph.

http://www.bequoted.com/beQPress/download.asp?Id=40834

http://www.bequoted.com/beQPress/P_PressreleasesRecord.asp?Id=31178

Tim Hansson
tim.hansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Nexar Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Nexar Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt