Nyhet

Nextory har lanserats i Spanien

Den digitala boktjänsten Nextory har idag lanserats i Spanien, efter att bolaget tidigare under sommaren förvärvat spanska boktjänsten Nubico.

Apparna har nu slagits samman och därmed har Nextory lanserat sitt boktjänsterbjudande på den spanska marknaden. Från start har Nextory ett utbud av ljudböcker, e-böcker och tidningar med mer än 300 000 titlar på spanska och engelska, skriver bolaget på tisdagen.

Nextory finns till följd av lanseringen tillgängligt på totalt nio marknader runt om i Europa. Bolaget uppger att man kommer ha en unik fördel i Spanien då man har den enda appen som samlat erbjuder ljudböcker, e-böcker och digitala tidningar.

"Vi ser mycket fram emot att öka läsandet och lyssnandet genom att erbjuda det bredaste utbudet av böcker och tidningar i Spanien", säger Nextorys vd och grundare Shadi Bitar.

Nextory förvärvade den spanska boktjänsten Nubico, som var landets största inhemska streamingtjänst för e-böcker och tidningar, i juni.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Nextory

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Nextory

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt