NFT-startupbolaget Dapper Labs har rest mer pengar till värdering om 7,5 miljarder dollar - TI

Nyhet

{newsItem.title}

NFT-startupbolaget Dapper Labs har rest mer pengar till värdering om 7,5 miljarder dollar - TI

NFT-startupen Dapper Labs, som bland annat utvecklat samlingsobjekt som "NBA Top Shot", har rest ännu mer kapital till en ny värdering om 7,5 miljarder dollar. Det säger insatta källor till The Information.

Det kommer bara några veckor efter att bolaget rest 305 miljoner dollar vid en värdering om 2,6 miljarder.

Den nya investeringsrundan leds av den globala kapitalförvaltaren Coatue Management, som framförallt har fokus på teknik.

NFT, eller non fungible tokens, är ett sätt att verifiera filer och ägandeskap via användandet av en decentraliserad blockkedja och har börjats användas inom bland annat konst. Tanken är att dessa ska vara unika och skapa en sällsynthet som stödjer dess värde.

https://www.theinformation.com/articles/nft-startup-dapper-labs-raising-money-at-over-7-5-billion-valuation

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda nyhetsuppslagen från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar.

Nyhets- och aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser – smidigt va?

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza och Nordnet kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter!

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev