Nyhet

Nischer Properties överlämnar hyresprojekt med 23 lägenheter i Gävle till HSB

Fastighetsbolaget Nischer Properties överlämnar idag ett hyresprojekt med 23 lägenheter för ungdomar som bolaget har byggt åt HSB Södra Norrland i Gävle. Fastigheterna har nu tagits över av HSB efter godkänd slutbesiktning och slutbesked från kommunen. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Projektet är en milstolpe för Nischer och vår modulfabrik Conpro SIA. Allt startade som ett innovationsprojekt tillsammans med HSB Södra Norrland 2017 för att visa att det går att bygga kvalitativa och kostnadseffektiva lägenheter till ungdomar på centrala lägen i våra städer, förklarar Robert Vangstad, vd i Nischer Properties.

Projektet är unikt på så sätt att det är ungdomsbostäder, den som flyttar in måste vara under 26 år och hyran för en lägenhet på ett rum och kök är cirka 4 300 kronor per månad.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Nischer

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Nischer

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt