Nyhet

Nischer Properties utvecklas enligt plan - Carlsquare

Fastighetsbolaget Nischer Properties rapport för andra kvartalet uppvisade ett resultatutfall ungefär i linje med Carlsquares förväntan.

Däremot blev de positiva värdeförändringarna något mindre än vad analyshuset räknat med.

Nischer rapporterade också värdeökningar på fastigheterna på 180,8 miljoner kronor för första halvåret.

”För helåret 2021 är vår prognos på värdeförändringar fastigheter plus 250 miljoner kronor. Värdeökningarna bör åtminstone bli större än 180,8 miljoner kronor på helåret 2021, då värdet på pågående projekt ska öka i takt med att de färdigställs”, skriver Carlsquare.

”Sammanfattningsvis pågår verksamheten som förväntat varför denna halvårsrapport sammantaget ger ett positivt intryck på oss”, skriver analysfirman.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Nischer

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Nischer

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt