Nyhet

Ortivus tilldelas kontrakt på prehospital patientmonitorering i Region Skåne, bedömt värde 30 miljoner kronor

Medicinteknikbolaget Ortivus har tilldelats ett kontrakt för leverans av utrustning till Region Skånes ambulansverksamhet. Det framgår av ett pressmeddelande.

Kontraktet gäller leverans av Ortivus lösning Mobimed Monitor, inklusive hård- och mjukvara, till regionens ambulansfordon. I leveransen ingår även externa defibrillatorer. Värdet av leveransen bedöms vara 30 miljoner kronor. Kontraktslängden är två år med möjlig förlängning i två år.

Ortivus levererar idag Mobimed till 15 utav Sveriges 21 regioner.

Kontraktet signeras efter en period om tio dagar, den tid som enligt upphandlingsreglerna måste löpa efter tilldelning innan kontrakt kan signeras.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Ortivus B

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Ortivus B

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt