Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Pareto

Pareto bedömer att potentiell lansering av Isofol Medicals arfolitixorin nu sker i början av 2024

Bioteknikbolaget Isofol Medical fick nyligen avslag av FDA för att få justera analysen av Agent-studiens sekundera effektmått, varpå en försening av top-line-resultaten för arfolitixorin kan bli aktuellt.

Pareto har därför i sin analys skjutit på den potentiella lanseringen av denna till 2024 (2023) och sänkt riktkursen till 32 kronor (30).

Analyshuset anser att fallet i aktien om 27 procent var en överreaktion men ändå en förståelig sådan. Marknaden tros nu prisa in en sannolikhet för godkännande om 15 procent, att jämföra med Paretos 45 procent.

Den historiska sannolikheten för liknande projekt i liknande stadier är 61,8 procent enligt Pareto.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Isofol Medical

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Isofol Medical

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt