Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Paxmans återkomst till Kanada är huvudtema i senaste nyhetsbrevet

Medicinteknikbolaget Paxman har släppt sitt månadsbrev för september och det centrala temat är att bolaget åter är verksamma i Kanada.

Paxman gjorde exit från marknaden 2019 efter att tillsammans med sina distributörer ha stött på ett antal hinder under åren. När coronapandemin slog till utnyttjade bolaget tiden till att granska hur man kunde övervinna dessa hinder.

”Som ett resultat av detta beslutade bolaget tidigare i år att återigen starta upp sin verksamhet i Kanada, denna gång med en mer direkt approach. Denna nya affärsmodell liknar den som tillämpas i USA – vilket ger återkommande intäkter direkt från patienten. Paxman tillhandahåller dock även patienttekniker på plats – inte bara för att stödja patienter med skalpkylning, utan även för att hantera utrustningen och hjälpa till med passformen på kylhättan”, skriver bolaget.

Ett av Paxman största hinder har varit hur man ska säkerställa skalpkylning till alla, inte bara de som kan bekosta behandlingen själva. Lösningen har blivit att samarbeta med The Annie Parker Foundation.

Paxman erbjuder idag skalpkylning vid tre sjukhus i Toronto.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Paxman

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Paxman

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt