Peckas Naturodlingar kallar till extra stämma den 23 oktober för att godkänna fastighetsaffär

Nyhet

Peckas Naturodlingar kallar till extra stämma den 23 oktober för att godkänna fastighetsaffär

Aktieägarna i fisk- och grönsaksodlingsbolaget Peckas Naturodlingar kallas till extra bolagsstämma den 23 oktober i Härnösand.

Styrelsen föreslår att stämman godkänner försäljning av del av fastigheten Härnösand Saltvik 8:27, som är en närståendetransaktion.

Affären kommer att vara villkorat av att erforderlig fastighetsbildning, avstyckning, vinner laga kraft. Givet att avstyckning genomförs enligt plan förväntas transaktionen att fullföljas omkring våren 2021.

Det kan i sammanhanget noteras att parternas överenskomna köpeskilling för den aktuella delen av fastigheten ligger i linje med värdet enligt inhämtat värderingsutlåtande, vilket påvisar att transaktionen genomförs på marknadsmässiga villkor för bägge parterna.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Peckas Naturodlingar

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Peckas Naturodlingar

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev