Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Platzers affärsområdeschef går till Catena

Fastighetsbolaget Platzers affärsområdeschef Johan Franzén har sagt upp sig för att börja en ny tjänst som affärs- och fastighetschef hos Catena. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Vi rekryterade Johan till Platzer 2020 med uppdraget att bygga upp vår organisation inom affärsområde industri/logistik med målet att bli en ledande ägare och utvecklare inom segmentet i Göteborg. Johan har starkt bidragit till att vi kommit en god bit på vägen på vår resa att successivt expandera vår affär, kommenterar vd P-G Persson, vd Platzer.

Bolaget ska nu starta rekryteringen av en ersättare.

Catena uppger i ett separat pressmeddelande att Johan Frantzén även tar plats i ledningsgruppen.

- Johan har just den bakgrund och de kvalifikationer som vi har sökt efter för att driva vår affär och förvaltningsorganisation vidare i riktning mot en ambitiös målbild, kommenterar Catenas vd Jörgen Eriksson.

Även marknads- och kommunikationschefen Annie Nyblom blir ett nytt tillskott i ledningen på Catena.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt