Nyhet

Preliminära

Preliminära intäkterna ökade för SLG:s spel Battle Camp i februari

De preliminära intäkterna ökade för SLG:s spel Battle Camp i februari till över 235 000 dollar, att jämföra med 220 000 dollar under januari. Det framgår av ett pressmeddelande.

På användarsidan ökade antalet spelare med över 19 000 och hade nära 400 000 månatligt aktiva användare (MAU). DAU snittade på 14 000 under månaden.

Den positiva utvecklingen består i hög grad av strategin att löpande skapa event i spelet, skriver bolaget.

Målet att omsätta över 27 miljoner kronor med Battle Camp under 2021 står fast.

Det framgår även att marknadsföringssamarbetet med Republiken har påbörjats, med en cost per install under 0,19 dollar. Detta optimeras och ökar successivt under mars, med en rapport i mitten av nästa rapport.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt