Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Qiiwi

Qiiwi Games uppdaterar tidsplan för flera spel

Spelutvecklingsbolaget Qiiwi Games har lämnat en statusuppdatering för flera av sina spel samt deras tidsplaner.

Ordspelet Midsomer Murders: Words, Crime & Mysteries släpptes 28 oktober och ska snart ha ett julevent som väntas ge ökad spelaraktivitet och engagemang.

Kitchen Nightmares: Match & Renovate befinner sig i mjuklansering och bolaget har som mål att inom kort inleda en global lansering.

MasterChef: Match & Win är också i en mjuklansering, dock en stängd sådan, och målet är att genomföra en global lansering under första kvartalet 2021.

Extreme Makeover: Home Edition, baserat på kända tv-serien med Ty Pennington, ska starta sin mjuklansering under första halvåret 2022.

Vidare framgår att Qiiwi Games hyper casual-studio Playright ska accelerera utvecklingen av nya speltitlar under 2022.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Qiiwi Games

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Qiiwi Games

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt