Qliro lanserar samarbete med Deedster - ska göra konsumenter varse om returers utsläpp

Nyhet

{newsItem.title}

Qliro lanserar samarbete med Deedster - ska göra konsumenter varse om returers utsläpp

Betaltjänstbolaget Qliro har tecknat ett samarbete med Deedster och nu ska tjänsten Retursmart lanseras på bolagets plattform, något som ska ska göra konsumenter varse om antalet returer man gjort samt deras utsläpp. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det ska ge insikter och kunskaper inom hållbar konsumtion, och det medföljer även klimatquiz för att öka medvetenhet.

"Genom teknik, data och tjänsten Retursmart vill vi stärka våra kunder i att de kan vara med och forma e-handeln till ett mer klimatsmart alternativ och samtidigt öka medvetenheten kring returers påverkan på miljön med det långsiktiga målet att minska antalet returer” säger vd:n Carolina Brandtman.

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Qliro

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Qliro

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev