Nyhet

Qlosr Groups dotterbolag Bmore IT tecknar avtal med Adda Inköpscentral, ingen överklagan inkom

Teknikbolaget Qlosr Groups nyförvärvade dotterbolag Bmore IT fick som meddelats tidigare i oktober ett tilldelningsbeslut om att tillsammans med fem andra leverantörer teckna avtal med Adda Inköpscentral. Avtalsspärr förelåg då i tilldelningen till och med den 18 oktober. Eftersom ingen ansökan om överprövan inkommit till Inköpscentralen inom tidsspärrens förfallodag innebär det att ett 48 månaders långt avtal med start den 1 november ska tecknas mellan Bmore IT och Inköpscentralen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ramavtalets takvolym var 5,3 miljarder kronor och Inköpscentralen uppskattar värdet till 1 miljard kronor för de ramavtal som omfattades av upphandlingen. Ordervärdet bedöms tillföra Qlosr Group en omsättning om 160 miljoner kronor under en fyraårsperiod varav 35 procent i prenumerationsintäkter.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Qlosr Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Qlosr Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt