Nyhet

Qlosr Groups grundare Johan Bjerhagen avgår som ordförande, villl fokusera mer på M&A

Qlosr Groups grundare Johan Bjerhagen kommer att lämna som styrelseordförande för att ersättas med styrelseledamoten Bengt Engström. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bjerhagen förblir kvar som styrelseledamot och chef för företagsaffärer, M&A. Det sistnämnda vill han lägga extra krut på framöver.

"Vi har redan en väl fungerande arbetsfördelning i styrelsen men där jag framöver vill lägga ännu mer tid på att hitta och slutföra företagsförvärv”, säger Bjerhagen.

Utöver detta meddelas det också att vissa personer inom styrelse och ledning har åtagit sig att teckna units för totalt 2,81 miljoner kronor under pågående företrädesemissionen. Här återfinns Bjerhagen och Engström som båda tecknar 1,11 miljoner units via bolag, motsvarande cirka 500 000 kronor.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Qlosr Group

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Qlosr Group

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt