Nyhet

Real

Real Heart rapporterar minskad förlust under tredje kvartalet

Medicinteknikbolaget Real Heart redovisar som planerat ingen omsättning under tredje kvartalet. Rörelseförlusten minskade.

Rörelseresultatet blev -1,4 miljoner kronor (-2,5). Resultatet före och efter skatt var också -1,4 miljoner kronor (-2,5).

Resultat per aktie hamnade på -0,06 kronor (-0,11).

Kassaflödet från löpande verksamhet uppgick till 580,9 miljoner kronor (-1,7).

Likvida medel uppgick till 60,1 miljoner kronor (29,2).

"Vi har under september startat upp de pausade studierna på får igen. Vi nyttjade sommarmånaderna till att skapa en kirurgmanual utifrån utvärderingen av de initiala studierna som gjordes under våren. Manualen har sedan använts vid utbildning av kirurgerna inför den här höstens studier", kommenterar vd Ina Laura Perkins.

Real Heart-chefen kommenterar även organisationsförändringar.

"Tidigare har arbetet till största delen utförts av konsulter, men allteftersom vi går mot att bli ett etablerat företag arbetar vi strategiskt för att skapa ett stark kärna av kompetenta och engagerade medarbetare och därmed en mer kostnadseffektiv verksamhet. Runt kärnan finns nu ett bollplank av expertrådgivare för att stötta oss i specifika frågeställningar."

Real Heart, MkrQ3-2021Q3-2020Förändring
Nettoomsättning0,00,0
Rörelseresultat-1,4-2,5
Resultat före skatt-1,4-2,5
Nettoresultat-1,4-2,5
Resultat per aktie, kronor-0,06-0,11
Kassaflöde från löpande verksamhet580,9-1,7
Likvida medel60,129,2105,8%


http://media.finwire.com/media/FWS0069CF3-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Scandinavian Real Heart

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Scandinavian Real Heart

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt