Real Heart ska påbörja nästa fas av djurstudier på distans - Börskollen

Nyhet

Real Heart ska påbörja nästa fas av djurstudier på distans

Medicinteknikbolaget Real Heart kommer med anledning av den negativa utvecklingen av coronapandemin inte kunna genomföra nya fårstudier i Belgien innan årsskiftet, som tidigare meddelats. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolaget har för att ligga i fas med sin utvecklingsplan och hantera utmaningarna med resebegränsningar tagit fram protokoll som gör det möjligt att delta i operationerna på distans vilka genomförs på plats av specialutbildade lokala läkare. Hittills har akuta operationer som behöver avslutas inom 24 timmar utförts på labbet Medanex i Belgien.

I det nya protokollet som utvecklas kommer Real Heart nu också att tillåtas utföra operationer som går över gränsen på 24 timmar, det vill säga kroniska operationer. De kroniska operationerna beräknas startas under första kvartalet 2021

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Real Heart

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Real Heart

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev