Real Heart startar vetenskapsråd - Börskollen

Nyhet

Real Heart startar vetenskapsråd

Medicinteknikbolaget Real Heart startar nu ett vetenskapsråd med experter som ska bidra till att företaget snabbt och säkert kan kommersialisera sitt artificiella hjärta. Det framgår av ett pressmeddelande.

I rådet sitter Henrik Casimir Ahn, professor emeritus i thoraxkirurgi med omfattande klinisk erfarenhet av hjärtpumpar, Zoltán Szabó, anestesiologprofessor med spetskompetens inom bland annat cirkulationsfysiologi och experimentell kirurgi samt thoraxkirurgen Robert D. Dowling som är ett etablerat namn inom implantationer av artificiella hjärtan.

- För att ta oss vidare mot kliniska studier och nå våra mål är det viktigt att ha tillgång till expertis som är verksamma inom området. Tack vare den unika produkten och fortlöpande goda resultat har vi lyckats knyta några av världens mest meriterade experter till oss i det nya vetenskapsrådet, och fler kommer rekryteras framöver. Det känns stort och är mycket viktigt inför framtiden, säger Azad Najar, Realhearts vd.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Real Heart

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Real Heart

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev