Nyhet

Resurs

Resurs levererar e-handelslösning till Ving-ägaren Nordic Leisure Travel

Nischbanken Resurs ska leverera e-handelsbetalningar åt resekoncernen Nordic Leisure Travel Group, som står bakom Ving, Spies, Globetrotter och Tjäreborg. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Vi är mycket stolta över att NLTG-koncernen väljer Resurs som e-handelspartner inför sin satsning på den nordiska marknaden, inte minst när dagens kunder ställer nya och högre krav på trygghet och flexibilitet vid bokning och betalning av sin resa. Tillsammans med NLTG har vi skapat ett e-handelserbjudande där kunden alltid kan välja mellan flera för resebranschen anpassade betalsätt, vilket vi vet är en viktig faktor för att uppnå ett attraktivt kunderbjudande, säger Andreas Andersson, tillförordnad CCO Nordic Payment Solutions, Resurs Bank.

Resor utgör en stor del av den totala e-handelsvolymen i Norden.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Resurs Holding

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Resurs Holding

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt