Risk Intelligences intäkter steg med 14 procent under första kvartalet

Nyhet

{newsItem.title}

Risk Intelligences intäkter steg med 14 procent under första kvartalet

Säkerhetslösningsbolaget Risk Intelligence ökade intäkterna med 14 procent till 4,23 miljoner danska kronor under första kvartalet, jämfört med 3,71 miljoner samma period året innan. Det framgår av ett pressmeddelande.

Tillväxten går att hänföra till kombinationen av nya licensavtal för Risk Intelligence System, att kunder utökade sina befintliga licensavtal och att Advisory Service upplevde en betydande ökning.

Vd Hans Tino Hansen säger att Q1-tillväxten är uppmuntrande och i linje med bolagets förväntningar och intäktsguidningen för 2021.

Bolaget släpper sin fulla delårsrapport för första kvartalet den 19 maj.

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Risk Intelligence (DK)

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Risk Intelligence (DK)

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev