Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Rivstart för Coronation Street enligt Qiiwi Games

Qiiwi Games nya spel Coronation Street har fått en rivstart på den globala mjuklanseringen, enligt dess vd Erik Dale Rundberg. Vidare är spelet "featured" på Apple App Store. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ordspelet är baserat på det brittiska varumärket Coronation Street och görs i samarbete med ITV. Inledningsvis satsar man på den marknaden innan mer aggressiv global lansering.

Bolagschefen lyfter fram att man har nått en förstaplats på topplistan över de mest nedladdade ordspelen och topp-10 placeringar över de mest nedladdade spelen i Storbritannien på Apple App Store.

På Google Play har spelet nått en 2:a plats över de mest nedladdade ordspelen samt en 28:e plats över de mest nedladdade spelen i Storbritannien, enligt Rundberg.

Idag har spelet blivit featured på Apple App Store under "Games" i Storbritannien och Irland, vilket markerar första gången som Apple lyfter fram ett spel skapat av Qiiwi Games under de större exponeringsplatserna.


Carl Becht
carl.becht@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Apple

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt