Robeco New World Financial E EUR minskade 3,27 procent i september

Nyhet

Robeco New World Financial E EUR minskade 3,27 procent i september

Fonden Robeco New World Financial E EUR minskade 3,27 procent i september, vilket var bättre än fondens jämförelseindex som minskade 3,45 procent. Sedan årsskiftet har fonden minskat 13,79 procent och är därmed bättre än index som har minskat 25,76 procent. Det framgår av en månadsrapport.

Discover Financial Services, SBI Holdings, Fiserv, Adyen ochTCS Group bidrog starkast under månaden.

Citigroup, Bank Rakyat Indonesia och KBC tyngde mest.

Digital Finance presterade bäst, följt av Emerging Finance och Aging Finance. Digital Finance visade även det positiv utveckling, om än inte lika stark.


Under månaden minskade man i bland annat Carlyle Group och ökade Voya Financial. Man ökade i bland annat TCS Group och köpte nytt i Standard Chartered. Turkiye Garanti Bankasi såldes.


Robeco New World Financial E EUR, %september, 2020
Fond MM, förändring i procent-3,27
Index MM, förändring i procent-3,45
Fond i år, förändring i procent-13,79
Index i år, förändring i procent-25,76

Love Josefsson
love@finwire.se, 0708-97 44 06
Nyhetsbyrån Finwire

Läsaren av innehållet kan anta att Finwire har erhållit eller kommer att erhålla betalning för utförandet av finansiella företagstjänster från bolaget. Ersättningen är på förhand avtalad och är inte beroende av innehållet.

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Adyen

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Adyen

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev