Robinhood vill expandera sin kryptohandel - BN - Börskollen

Nyhet

{newsItem.title}

Robinhood vill expandera sin kryptohandel - BN

Nätmäklaren Robinhood vill expandera sin kapacitet inom kryptohandel. Vidare har man för avsikt att reparera ryktesskadan från aktiehysterin runt Gamestop, även om det kan ta ett par månader till. Det rapporterar Bloomberg News med hänvisning till en intervju med vd:n Vlad Tenev.

Robinhood uppges ha konkreta tillväxtplaner inom kryptoområdet och arbetar först på att säkerställa en efterfrågad kryptoplånbokstjänst.

Nätmäklaren har för avsikt att anställa "massor" med människor för sin kryptoverksamhet och öppnar för att lägga till ett par nya coins under processen.

När det kommer till ryktesskadan i samband med Gamestop-hysterin säger Vlad Tenev att man arbetar så mycket man bara kan för att få ut den "sanna historien".

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om GameStop

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien GameStop

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev