Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Rugvista

Rugvista utser operativ chef

E-handelsbolaget Rugvista har utsett Anders Matthiesen till operativ chef, Chief Operating Officer, och han kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp när han tillträder idag den 4 oktober. Det framgår av ett pressmeddelande.

Matthiesen kommer närmast från smyckesbolaget Pandora där han under 5 år jobbade med utveckling av bolagets omnikanal-strategi och försörjningskedjor.

"Anders är ett perfekt tillskott till Rugvista-teamet med sin breda and långa erfarenhet av att driva operationell excellens och förbättrade kundupplevelser", säger vd Michael Lindskog.

"Vi har en ambitiös tillväxtagenda och att bibehålla operationell excellens samt att kontinuerligt utveckla vår redan utmärkta kundupplevelse kommer vara en nyckel till vår långsiktiga framgång."

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om RugVista

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien RugVista

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt