Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

S2Medical motsätter sig ersättningskraven från sin tidigare distributör i Förenade Arabemiraten

S2Medical har meddelat att bolaget motsätter sig de ersättningskraven som dess tidigare distributör i Förenade Arabemiraten ställt för utebliven förtjänst. Det framgår av ett pressmeddelande.

Distributören menar att S2Medical sagt upp det gemensamma distributionsavtalet på felaktiga grunder. Men S2Medicals juridiska ombud, Norton Rose Fulbright, har nu bedömt att det inte finns några grunder för ersättningsanspråket.

S2Medical har därmed meddelat sin tidigare distributör att ingen ersättning kommer betalas och kommer bakgrund till det ta tillbaks sitt reservationsbelopp som gjorts på 3 miljoner kronor.

"Norton Rose Fulbright (Middle East) LLP har utförligt granskat ärendet och delar vår bild att det helt saknas grund för anspråkskravet. Vi känner oss därför helt komfortabla i att avvisa kravet i sin helhet, något som möjliggör att all vår tid och alla våra resurser kan användas till att bygga försäljning i vår produktlinje för sårläkning", kommenterar bolagets VD Petter Sivlér.

Jakob Häger
Nyhetsbyrån Finwire

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om S2Medical

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien S2Medical

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt