Nyhet

Safe

Safe Lane Gaming-bolaget Raketspel ökar omsättningen i augusti

Gamingbolaget Safe Lane Gamings dotterbolag hade preliminärt en omsättning på 4,1 miljoner kronor i augusti med ett ebita-resultat på 3,6 miljoner. Ökningen drivs på av det nya spelet Castle Raid! som toppat Google Play och App Store.

"En av anledningarna till förvärvet av Raketspel låg i den stora potential vi såg i teamet och hur vi tillsammans skulle kunna bygga en ännu starkare spelportfölj tillsammans, vilket vi nu bevisat! Det är glädjande att se att detta nu får utväxling efter det det hårda jobb som lagts ned för att göra Castle Raid! till den succé som det blivit. Jag ser fram emot en höst där Raketspel, och övriga dotterbolag, ska fortsätta kapitalisera på vår strategi att bredda Safe Lane Gaming-familjen med fler starka spel och förvärv", säger vd Jesper Nord i ett pressmeddelande.

Vidare framgår att Safe Lane Gaming fortsätter att arbeta mot det tidigare kommunicerade målet att under andra halvåret nå ett ebitda-resultat om 30-35 miljoner kronor.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt