Nyhet

Safe

Safe Lane Gaming förvärvar RPG-spelet Death Dungeon för maximalt 450 000 dollar

Spelbolaget Safe Lane Gaming har förvärvat RPG-spelet Death Dungeon för en total köpeskilling om maximalt 450 000 dollar inklusive eventuell tilläggsköpeskilling. Det förmedlas via ett pressmeddelande.

Det finansieras dels genom kontanter om 100 000 dollar på tillträdesdagen samt 50 000 dollar i nyemitterade aktier till det volymviktade genomsnittspriset över de 10 handelsdagarna efter avtalets ingående. Mer information om det tillkommer senare.

Spelet har idag ett ebit-resultat om cirka 40 000 dollar på årsbasis och finns på Google Play.

Tilläggsköpeskillingen baseras på framtida nettointäkter under en 12-månaders period.

Aktien rusar cirka 20 procent på nyheterna och handlas nu kring 0,216 kronor aktien.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt