Nyhet

Safe

Safe Lane Gaming förvärvar spelet Fan of Guns

Gamingbolaget Safe Lane Gaming har idag nått en överenskommelse om att förvärva rättigheterna till spelet Fan of Guns, vilket beskrivs som ett led i bolagets förvärvsstrategi. Det framgår av ett pressmeddelande.

Spelet har närmare sex miljoner nedladdningar och har på rullande 12 månader omsatt 160 000 dollar.

"Att vi utöver spelet i sig lyckats knyta till oss teamet bakom Fan of Guns, så finns alla förutsättningar på plats för att ta både spelet och Safe Lane Gaming till en ny nivå. Att vi nu breddar vår portfölj, enligt vår förvärvsstrategi ytterligare är ett steg för fortsätta vår resa mot att vara ett förvärvsdrivet bolag som med en bred portfölj når global spridning där våra innehav skapar en diversifierad portfölj, vilket skapar synergieffekter och en plattform för våra innehav att ytterligare växa", kommenterar vd Jesper Nord.

Betalningen sker genom en första betalning på 330 000 dollar, fördelat på 200 000 dollar och aktier värda 130 000 dollar. En tilläggsköpeskilling kan tillkomma efter 12 månader baserat på ebit-nivå, med maximal betalning på 550 000 dollar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt