Nyhet

Safe

Safe Lane Gaming lanserar nya spelet Cut This! i egen regi

Gamingbolaget Safe Lane Gamings dotterbolag Raketspel lanserar det nya spelet Cut This! i eget regi. Spelet ligger nu ute på marknaden och SLG Operations har börjar arbeta med marknadsföringen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Spelsläppet av Cut This! följer Raketspels strategi och målet är att skapa 20 prototyper per år, för att sedan utvärdera och bestämma vilka spel som går vidare till släpp. Det nya spelet är tillgängligt på Google Play Store och App Store.

Spelar påminner om Raketspels största hit, Dig This!. Det beskrivs som ett klassiskt Hyper Casual-spel, som går ut på att lösa olika problem för att komma vidare till nästa nivå. Banor har skiftande svårighetsgrad, som hela tiden motiverar spelaren att fortsätta. Spelets intäktsmodell fördelas mellan köp i spel och annonsvisningar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt