Nyhet

Safe

Safe Lane Gaming ökade preliminärt försäljningen i första kvartalet

Gamingbolaget Safe Lane Gaming ökade preliminärt sin försäljning med 36,7 procent under första kvartalet, jämfört med fjärde kvartalet 2020, till 707 887 dollar. Under kvartalet ingick spelet Battle Camp och Idle War Camp, samt under mars ingick Death Dungeon.

Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

"Vi har arbetat sida vid sida med tidigare teamet i USA för att optimera och förvalta produkten Battle Camp. Vi ser en positiv trend i dagliga aktiva användare och antal spenderade kronor per spelare. Detta beror delvis på att vi väckt produkten till liv och fixat äldre buggar, men också pga det gedigna arbete vi gör inom community och support. Bättre och närmare relation med spelare har skapat ringar på vattnet och vi har börjat få tillbaka tidigare hardcore spelare", säger vd Jesper Nord i en kommentar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt