Nyhet

Safe

Safe Lane Gaming omsatte cirka 5 miljoner kronor i Q1, ska fortsätta med förvärv 2021-2022

Spelbolaget Safe Lane Gaming presenterade idag siffrorna för det första kvartalet, som saknar jämförelsesiffror då koncernförhållandet uppstod 7 oktober 2020.

Omsättningen uppgick till 5,3 miljoner kronor.

Rörelseresultatet blev -0,5 miljoner kronor.

Resultatet före och efter skatt var -3,9 miljoner kronor. Räntekostnaderna uppgick till 3,4 miljoner kronor.

Resultat per aktie hamnade på 0,00 kronor.

- Under 2021 och 2022 kommer vi fortsätta förvärva spel och bolag för att bredda vår portfölj med målet att omsätta över 200 miljoner kronor under 2023. Det skall göras genom både mindre och större förvärv. Strategin är fortsatt att vi ska utveckla och förvalta dessa förvärv och integrera dessa i den nuvarande koncernen, säger vd:n Jesper Nord.

Likvida medel vid periodens slut är 2,7 miljoner kronor.

Safe Lane Gaming, MkrQ1-2021
Nettoomsättning5,3
Rörelseresultat-0,5
Resultat före skatt-3,9
Nettoresultat-3,9
Resultat per aktie, kronor0,00


http://media.finwire.com/media/FWS005FC37-table-1

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt