Nyhet

Safe Lane Gaming ska göra upp till 20 förvärv över kommande 3-5 år - vd

Challenger Mobile, under namnbyte till Safe Lane Gaming, kommer att sikta på att göra upp till 20 strategiska förvärv över de kommande 3-5 åren. Det är målet, uppger vd Jesper Nord i ett pressmeddelande.

Bolaget kommer jaga mogna speltillgångar för att uppnå expansiv tillväxt.

”SLG kommer inte utveckla egna spel från grunden. Med det sagt ska vi inte bortse från vår nu befintliga tillgång som kontinuerligt vidareutvecklas för att optimera vår intäkter”, säger Nord.

Vad gäller intäkter beräknas dessa komma att uppgå till 27-35 miljoner kronor under de kommande tolv månaderna. Detta genereras från över 520 000 aktiva användare per månad.

Avslutningsvis skriver Nord att bolagets finansiella och operationella mål för de kommande 3-5 åren kommer att presenteras i bokslutskommunikén. Den kommer ut den 24 februari 2021.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt