Nyhet

Safe

Safe Lane Gamings avsiktsförklaringar är fortsatt intressanta

Gamingbolaget Safe Lane Gamings två aktiva avsiktsförklaringar uppges fortsatt vara intressanta för bolaget. Ett utfall kommer att meddelas under tredje kvartalet. Samtidigt toppar spelet Fan of Guns "trending action" på Google Play och spelserien Stickya Games har haft lyckad lansering. Det framgår av en senaste verksamhetsuppdatering.

"Det här är positivt och ligger till grund för varför förhandlingarna drar ut på tiden. Det här samtidigt som vi letar aktivt och träffar fler intressanta förvärvsobjekt världen över för Safe Lane Gamings tillväxtresa 2021 och fortsatt in i 2022", skriver bolaget.

Stickya Games serien och actionspelet Fan of Guns är utvecklade i Pakistan och Ryssland. Två marknader som uppges vara oexploaterade av svenska bolag.
Spelet Death dungeons lansering påbörjades redan i andra kvartalet och kommer att släppas i början av det tredje kvartalet.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt