Nyhet

Safe

Safe Lane Gamings event för Battle Camp slog nytt säljrekord

Gamingbolaget Safe Lane Gaming har under sommaren släppt sin första helt egentillverkade uppdatering för spelet Battle Camp. Med en bruttointäkt på närmare 60 000 dollar slog nya eventet "Auroras Awakening" säljrekord.

Under bolagets regi har spelet fått en helt ny organisation med utvecklarteamet, en ny community manager samt en ny Game Designer.

Organisationsmässigt har man gått mot en modernare agil arbetsprocess där alla delar är involverade och engagerade från början till leverans. Teamet bakom Battle Camp har även öppnat kommunikationen med sin community. Varannan vecka görs det kundundersökningar för att hela tiden hålla sig uppdaterad på vad spelarna tycker om spelets utveckling.

Dessa strukturella förändringar har föranlett det resultat som nu blir uppenbart genom det första egenskapade eventet "Auroras Awakening", konstaterar bolaget.

"Resultatet lät som sagt var inte vänta på sig och Auroras Awakening är det event som till dags datum har dragit in mest intäkter, sen Safe Lane Gaming tog över spelet", säger Nicklas K. Hagström, COO på Safe Lane Gaming.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt