Nyhet

Safe

Safe Lane Gamings förväntar sig att spelet Fan of Guns fortsätter sin tillväxt

Gamingbolaget Safe Lane Gamings senaste spel Fan of Guns fortsätter hålla sin tillväxttrend.
Fan of Guns visade på en stark månad i oktober förra året och bolaget arbetar därför intensivt för att möta, och överträffa, tidigare resultat. Satsningen har redan börjat visa resultat, med över 200 000 nya spelare de senaste 30 dagarna. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Safe Lane Gaming hoppas att spelet återtar topplistorna och fortsätter sin tillväxt, vi har i dagsläget höga förväntningar på att det här skall ske då vi i dagsläget ser en ökning av antalet dagliga användare på 60 procent och antalet månatliga användare på 35 procent", skriver bolaget.

En annan stark indikator på att marknadsföringen går enligt plan är Fan of Guns uppgång inom Store Listing Acquisition, som har ökat med närmare 50 procent. Det vill säga användare som besökt bolagets Google Play Store-sida och installerat appen, utan att ha den installerad på någon av sina enheter.

Noterbart är att ovanstående siffror enbart syftar till Android-marknaden. Det arbetas just nu för fullt med den nya Ios-versionen som släpptes efter sommaren, även här finns en stor potential för framtida framgångar, då spelet bara funnits på Apples plattform under en väldigt begränsad tid.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Safe Lane Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Safe Lane Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt