Safellos noteringsemission blev kraftigt övertecknad - handel inleds 12 maj

Nyhet

{newsItem.title}

Safellos noteringsemission blev kraftigt övertecknad - handel inleds 12 maj

Kryptobolaget Safello Groups noteringsemission tecknades till 1 240 procent inför handeln som inleds på Nasdaq First North den 12 maj. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Vi är mycket glada över att se det stora intresset för Safellos aktier och vad det signalerar för branschens framtid. Framtiden för ett kryptobaserat finansiellt system har tagit fart i såväl Sverige som övriga världen. Bolag som är väl positionerade för att arbeta med traditionella aktörer kommer att ha en stor fördel i att underlätta och driva övergången. Vi ser fram emot att exekvera på våra planer för att accelerera transformationen, samt skapa långsiktigt värde för våra befintliga och nya aktieägare", säger vd Frank Schuil i en kommentar.

Emissionen var på 40,5 miljoner kronor och tecknades till cirka 502 miljoner, fördelat på 15 622 konton. Bolaget tillförs cirka 1 500 nya aktieägare och en emissionslikvid på 35,7 miljoner kronor efter avdrag för emissionskostnader.

Corpura Fondkommission är finansiell rådgivare och Certified Adviser till Safello.

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Safello

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Safello

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev