Nyhet

Saxlund får tysk order värd drygt 10 miljoner kronor

Saxlunds dotterbolag i Tyskland har tecknat ett kontrakt värt cirka 10,5 miljoner kronor. Det avser leverans av bland annat Saxlunds egenutvecklade slampump, enligt ett pressmeddelande.

Det beskrivs vara det andra kontraktet från samma kund.

- Vi har en stark sales pipeline av projekt för hantering av slam, som till större delen drivs av lagkrav på den tyska marknaden. Saxlund vinner ytterligare ett kontrakt inom slamhantering och stärker vår position på den tyska marknaden. Det är oerhört glädjande och betydelsefullt att få förtroende att leverera till återkommande kunder. För Saxlund är det ett viktigt kvitto på vår leveranssäkerhet, säger Stefan Wallerman, vd för Saxlund Group.

Stefan Linnér
stefan.linner@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Saxlund

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Saxlund

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt