Nyhet

Saxlund tecknar kontrakt i Tyskland till ett värde av 29 miljoner kronor

Saxlunds dotterbolag i Tyskland har tecknat kontrakt till ett sammanlagt värde på cirka 29 miljoner kronor. Totalt har tre kontrakt tecknats med olika kunder där Saxlund ska leverera slamhanteringsutrustning. Det framgår av ett pressmeddelande.

"Vi står idag väldigt starka, bolaget har aldrig varit så här välfinansierat, vilket återspeglas i våra kunders förtroende för Saxlund. Vi har förstärkt organisationen i moderbolaget med ny CFO och är i princip skuldfria, Saxlund står väl rustat inför 2021. Vi har en stark sales pipeline och tror att det goda orderläget kommer att fortsätta under återstoden av året och under början av nästa", uppger vd Stefan Wallerman.

Jakob Häger
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Saxlund

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Saxlund

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt