Scibase har beviljats kategori III CTP-kod i USA för Nevisense

Nyhet

Scibase har beviljats kategori III CTP-kod i USA för Nevisense

Scibase har i USA beviljats en kategori III CPT-kod av American Medical Association för Nevisense melanom detektionstest. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ansökan blev godkänd utan invändningar och koden publiceras den 1 januari 2021. Den blir tillgänglig för sjukvården och försäkringsbolag i hela USA från och med den 1 juli 2021.

Enligt Scibase är koden ännu inte kopplad till en ersättning. Fokus blir därför på att säkerställa en lämplig ersättningsnivå och att metoden ersätts av utvalda försäkringsbolag i USA, skriver bolaget vidare.

”Vårt mål är att Nevisense metoden ska erhålla kostnadsersättning under Medicare vilket är ett viktigt steg mot kommersiell framgång. Vi har ytterligare arbete att göra i våra diskussioner med betalare, men detta beslut och vår penetration på nyckelmarknader gör att vi har satt en bra grund för resten av processen”, säger vd Simon Grant.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Scibase

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza och Nordnet kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter!

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Scibase

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev