Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Scibase har beviljats kategori III CTP-kod i USA för Nevisense

Scibase har i USA beviljats en kategori III CPT-kod av American Medical Association för Nevisense melanom detektionstest. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ansökan blev godkänd utan invändningar och koden publiceras den 1 januari 2021. Den blir tillgänglig för sjukvården och försäkringsbolag i hela USA från och med den 1 juli 2021.

Enligt Scibase är koden ännu inte kopplad till en ersättning. Fokus blir därför på att säkerställa en lämplig ersättningsnivå och att metoden ersätts av utvalda försäkringsbolag i USA, skriver bolaget vidare.

”Vårt mål är att Nevisense metoden ska erhålla kostnadsersättning under Medicare vilket är ett viktigt steg mot kommersiell framgång. Vi har ytterligare arbete att göra i våra diskussioner med betalare, men detta beslut och vår penetration på nyckelmarknader gör att vi har satt en bra grund för resten av processen”, säger vd Simon Grant.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Scibase

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Scibase

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.