Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Scibase lanserar Nevisense Go

Scibase lanserar det handhållna och bärbara instrumentet Nevisense Go. Produkten är baserad på bolagets nya teknologiplattform och är en uppföljare till Nevisense för melanomdetektion som var en av de första AI-baserade produkterna att godkännas för kliniskt bruk.

Nevisense Go är lika stor som en penna. ”Det kombinerar bolagets grundteknologi, mätning med Elektrisk Impedans Spektroskopi (EIS), med en ny AI-baserad analysplattform integrerad i instrumentet”, skriver Scibase i ett pressmeddelande.

Vd Simon Grant säger att Nevisense Go utgör en viktig milstolpe för bolaget.

”Dagens introduktion är det första steget med vår nya plattform och när vi från och med nästa år börjar leverera kliniska indikationer förväntar vi oss att det kommer öka vår försäljning framförallt för elektroder. På medellång sikt hoppas vi kunna expandera användningen till nya, breda områden och bredare kundgrupper - bort från specialister och till allmänläkare och till och med potentiellt för användning i hemmet”, säger han.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Scibase

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Scibase

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.