Nyhet

Seamless Distribution Systems får genombrottsorder värd 7,5 miljoner kronor

Seamless Distribution Systems, SDS, har fått en genombrottsorder värd 7,5 miljoner kronor från en av världens största teleoperatörsgrupper. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ordern har erhållits via SDS:s kenyanska partner, Baran Telecom Networks, och avser leverans av en fullskalig supply chain-lösning.

Ordern är den första till denna kund och innebär, förutom expansion till en ny marknad med framtida ytterligare möjligheter, att SDS avsevärt stärker sin kundbas och produktportfölj.

"Att vi nu inleder ett samarbete med en av världens största teleoperatörsgrupper är en väsentlig strategisk milstolpe för oss. Våra produkters värde och anpassningsbarhet fortsätter att bevisas genom det stora antalet leverantörer som ser fördelarna med SDS produkter. Vi ser fram emot att etablera ett långvarigt samarbete med denna mycket respekterade teleoperatörsgrupp," säger Tommy Eriksson, vd för SDS, i en kommentar.

Intäkterna från denna order förväntas redovisas från och med tredje kvartalet 2020 och framåt och vi ser fram emot att erhålla återkommande intäkter över flera år framöver, uppger bolaget.

Lars Johansson
lars.johansson@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Seamless Distribution Systems

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Seamless Distribution Systems

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt